Werken bij Vakantieparkbelgie.nl

Werken bij Vakantieparkbelgie.nl is leuk, want je kunt bij ons veel leren en ervaren over de boeiende Belgische vakantieparksector die altijd in beweging is!


Openstaande vacatures


Content Marketeer

Wie zoeken wij?

Enthousiaste stagiaires, doeners en talenten, denkers en talige HBO / WO studenten (of pas afgestudeerden) die van reizen en vakanties houden. Je hebt dus niet direct een diploma nodig om bij ons te werken.

Wat ga je voor ons doen en wat leer je?

Je gaat onder andere leren over- en je bezig houden met SEO, online content-marketing, affiliate marketing en vakantieparken en pagina’s plaatsen op onze sites. Je doet een deel van onze social media, je gaat bloggen en mogelijk ook werken aan onze andere websites zoals bijvoorbeeld kindercampingsnederland.nl en Vakantieparknederland.nl.

Hoe werkt het?

Je mag zelf je tijd indelen en je gaat werken vanuit huis. Je hebt regelmatig contact met ons over de voortgang van de werkzaamheden en je krijgt goede ondersteuning en feed back. Voor wat betreft stages hebben we natuurlijk direct contact met je stagebegeleider over jouw werkzaamheden en leertraject.

Vergoeding

Wij geven je een uitstekende vergoeding voor je werkzaamheden en die is mede afhankelijk van je opleidingsniveau en werk / studie-ervaring.

Over ons

Vakantieparkbelgie.nl is onderdeel van KM Internet en een website van Koen Huijbrechts & Menno Plate met kantoor in Groningen en Amsterdam.

Ben jij geschikt voor dit afwisselende werk? Stuur dan je CV naar info@kminternet.nl en verras ons met jouw motivatie en misschien heb je snel die superleuke bijbaan / stage gevonden!