Heerlijk wandelen of mountainbiken in heuvelachtig Namen? Check Roompot Vallée Les Etoiles

De beste vakantieparken in Namen


 

Roompot Vallée Les Etoiles

Hastière, Namen

  • Ardennen
  • Kindvriendelijk
  • Chalets t/m 8 personen

Bekijk het vakantieparkBeschikbaarheid en prijzen


 

Verblijfpark Ardinam

Viroinval, Namen

  • Voordelige familiecamping in Wallonië
  • Bij de Franse grens in de Ardennen
  • Kampeerplaatsen, mobile homes en tenten t/m 6 personen

Bekijk het vakantieparkBeschikbaarheid en prijzen


Alle 2 vakantieparken in Namen

Welke vakantieparken zijn er in de provincie Namen?

Het rustige en romantische landschap van Namen biedt je diverse mooie vakantieparken voor een heerlijke vakantie in Wallonië. Deze zuidelijke Franstalige provincie heeft een mooi en afwisselend landschap met glooiende heuvels en je wandelt er langs wijngaarden en kastelen. Bezoek er ook Geopark Famenne-Ardenne (Unesco) bij Rochefort, fiets of wandel er langs rivier de Maas en breng een bezoek aan de bezienswaardige historische steden zoals Dinant en Namen. Dit is gewoon een heerlijke vakantieprovincie waar je er écht even hélemaal uit bent. Laat je verrassen en ontdek dit prachtige gebied in zuidelijk België!


Veelgestelde vragen over Namen

Behalve fietsen en kajakken kun je in Namen ook heel veel leuke actieve outdoor activiteiten doen. Er zijn talloze wandeltochten te maken en je moet zeker ook even wandelen over de superlange hangbrug van Dinant. Er leuk is ook een ritje met de stoomtrein, het toeristische treintje van de Chemin de Fer du Bocq.

Natuurlijk breng je een bezoek aan de bijzondere en pittoreske steden Namen en Dinant en je bezoekt er de prachtige Grotten van Han. De citadel in Namen is weergaloos mooi, wandel door de Maasvallei en bezoek één van de fraaie kastelen zoals het kasteel van Vêves in Celle.


Leuke uitstapjes in Namen

Railbikes of the Molignee

Railbikes of the Molignee is een uitje dat iedereen kan doen als je maar kunt zitten én wilt fietsen!

Grotten van Han

De Grotten van Han zijn prachtig en superleuk om samen te bezoeken. Je gaat meer dan 100 meter de diepte in en je kijkt je ogen uit in deze wonderlijke en miljoenen jaren oude druipsteengrotten waar de prehistorische mensen al kwamen.