Populaire vakantieparken van Sunparks


 

Sunparks Kempense Meren

Mol, Antwerpen

  • Compleet vakantiepark voor jong en oud
  • Zwemparadijs, binnenspeeltuin en restaurants
  • Vakantiehuizen t/m 8 personen

 

Sunparks Oostduinkerke aan zee

Koksijde, West-Vlaanderen

  • Bij het Noordzeestrand
  • Subtropisch zwembad + Wellness
  • Vakantiehuizen t/m 8 personen

Alle 2 vakantieparken van Sunparks in België

Over Sunparks

Sunparks maakt deel uit van dezelfde groep als Center Parcs en biedt een aantal mooie grote vakantieparken aan in België. Tot voor kort had Sunparks vier vakantieparken in het land, maar nadat twee van deze parken zijn overgenomen door Center Parcs, zijn er nu nog twee Sunparks vakantieparken te vinden; één aan de kust en één in de Kempen.

Sunparks als vakantieparkaanbieder

De organisatie biedt twee vakantieparken in België; één in Mol in de Kempen en één aan de kust in Oostduinkerke. Hierdoor heb je dus keuze uit twee parken in compleet verschillende omgevingen. De eerste ligt in een prachtig gebied van bossen en meren, en is dus perfect voor mooie wandel- en fietstochten. De tweede ligt aan de kust, en biedt dus de ultieme uitvalbasis om het strand te bezoeken. De vakantieparken van Sunparks bieden vakantiehuizen voor 2 t/m 10 personen.

Wat kun je verwachten op de parken?

Sunparks richt zich liever op kwaliteit dan kwantiteit, en in de vakantieparken van de organisatie geniet je dan ook van maximaal comfort. Daarnaast valt er genoeg te beleven op en rondom de parken. Beide parken hebben een prachtige locatie, waarbij Sunparks Kempense Meren in de prachtige omgeving van de Kempen ligt. Vanaf hier kun je geweldig wandelen en fietsen door de bossen, maar ook een dagje op en neer naar bijvoorbeeld Bobbejaanland en Plopsaland Indoor Hasselt. Sunparks Oostduinkerke aan Zee biedt de perfecte uitvalsbasis voor het strand, maar daarnaast kun je ook een bezoekje brengen aan Nieuwpoort en het pretpark Plopsaland de Panne.

Heerlijk zwemmen op de parken!

Op beide parken is een subtropisch zwembad te vinden, dat onder andere voorzien is van een golfslagbad, wildwaterbaan, glijbanen, baby- en peuterbaden, een bubbelbad en een verwarmd buitenterras. Daarnaast biedt Sunparks Oostduinkerke aan Zee een luxe wellness. Hier geniet je van onder andere verschillende sauna's (zoals een Oosterse sauna en IR-sauna), baden (bijvoorbeeld het Turks stoombad en whirlpool) en massages. Twee keer in de week is het badpakkendag, en kun je dus in zwemkleding van de wellness genieten.

Ze houden van duurzaamheid

De organisatie heeft duurzaamheid hoog in het vandaal staan, en richt zich dan ook op een milieubewust beleid, onder naam van het 'Naturall-beleid'. Door middel van dit beleid richt de organisatie zich op het beschermen van de natuur voor iedereen. Dit doen ze bijvoorbeeld door de natuur van de parken te beschermen, het energie- en waterverbruik te verlagen en zich te richten op het recyclen van afval.


Veelgestelde vragen over Sunparks

Sunparks Kempense Meren biedt vakantiehuizen voor 2 tot en met 10 personen. Het vakantiepark Oostduinkerke aan Zee biedt huizen voor 2 tot en met 8 personen.

Jazeker! Naast dat de kinderen zich kunnen vermaken in het subtropisch zwembad, bieden beide parken van Sunparks ook een indoor speeltuin genaamd Kids World. Hier kunnen kinderen van 1 tot 12 jaar onbeperkt genieten van glijbanen, springkussens en nog veel meer.